1.  Spracovanie osobných údajov predávajúcim

Predávajúci spoločnosť Fabrika spol. s r.o., so sídlom: Mierová 184, 82105 Bratislava, IČO: 35 837 039, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, oddiel Sro, vložka č. 26621/B ako prevádzkovateľ podľa zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov (ďalej len „ZnOOÚ“) (ďalej len „predávajúci“) tohto dokumentu „Ochrana osobných údajov“ bude spracúvať Vaše osobné údaje nasledovne:

1.1. Internetový predaj (e‑shop):

Pri nákupe prostredníctvom e-shopu www.Vitalita24.sk bude predávajúci spracúvať Vaše údaje (ust. § 10 ods. 3 písm. b) ZnOOÚ) v rozsahu: titul, meno a priezvisko, adresa na doručenie tovaru vrátane PSČ, adresa na vystavenie faktúry vrátane PSČ, telefónne číslo, e-mail v IS Internetový predaj (e-shop), IS Účtovníctvo a IS Logistika predávajúceho.

Predávajúci bude spracúvať Vaše osobné údaje za účelom uzavretia kúpnej zmluvy, evidencie kúpnych zmlúv, faktúr a iných dokumentov, zúčtovania kúpnej ceny, vystavenia faktúry v nadväznosti na uzavretie kúpnej zmluvy, Vášho kontaktovania v záujme vybavenia, prípadnej úpravy a doručenia objednávky, a to najviac po dobu piatich rokov od posledného nákupu prostredníctvom e-shopu www.Vitalita24.sk

1.2. Newsletter

Zaškrtnutím poľa „súhlasím so zasielaním informačných emailov“ dobrovoľne udeľujete súhlas so spracovaním Vašich osobných údajov (ust. § 11 ZnOOÚ) v rozsahu titul, meno a priezvisko, adresa na doručenie tovaru, adresa na vystavenie faktúry, telefónne číslo, e-mail v IS Marketing predávajúceho.

Predávajúci bude spracúvať Vaše osobné údaje za účelom zasielania marketingových ponúk, newsletter, informácií o produktoch a produktových novinkách e-shopu www.Vitalita24.sk, a to najviac po dobu piatich rokov od udelenia súhlasu alebo po dobu piatich rokov od posledného nákupu prostredníctvom e-shopu www.Vitalita24.sk, podľa toho čo nastalo neskôr.

1.3. Vernostný program

Registráciou v e-shope www.Vitalita24.sk a nákupom produktov zaradených do vernostného programu e-shopu www.Vitalita24.sk dobrovoľne udeľujete predávajúcemu súhlas na spracovanie osobných údajov (ust. § 11 ZnOOÚ) rozsahu titul, meno a priezvisko, adresa na doručenie tovaru, adresa na vystavenie faktúry, telefónne číslo, e-mail v IS Vernostný program predávajúceho.

Predávajúci bude spracúvať Vaše osobné údaje za účelom poskytovania zliav a bonusov spojených s Vaším nákupom prostredníctvom e-shopu www.Vitalita24.sk, a to najviac po dobu piatich rokov od Vášho posledného nákupu na e shope www.Vitalita24.sk.

2. Vyhlásenia predávajúceho

Predávajúci týmto vyhlasuje, že v súlade s ust. § 6 ods. 2 ZnOOÚ bude:

3. Poučenie o Vašich právach

Vami udelený súhlas so spracovaním Vašich osobných údajov ste oprávnený kedykoľvek odvolať a to doručením písomného oznámenia predávajúcemu. Z oznámenie musí byť jasné kto ho podáva, komu je určený a akých osobných údajov sa týka, prípadne v akej dobe po doručení oznámenia je odvolanie súhlasu účinné.

Ďalšie Vaše práva týkajúce sa nakladania s Vašimi osobnými údajmi (napr. právo na informácie o tom aké Vaše osobné údaje sú predmetom spracovania, právo na opravu alebo likvidáciu nesprávnych, neúplných alebo neaktuálnych osobných údajov) nájdete v § 28 až 30 ZnOOÚ. V prípade záujmu o detailnejšie informácie o Vašich právach v súlade so ZnOOÚ nás kontaktujte alebo navštívte nasledovnú stránku:https://www.slov-lex.sk/pravne-predpisy/SK/ZZ/2013/122/20140415#hlava-stvrta

4. Ochrana osobných údajov

4.1. Kupujúci na základe objednávky tovaru poskytuje predávajúcemu svoje osobné údaje. Za osobné údaje sú podľa čl. 13 Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady 2016/679 o ochrane fyzických osôb v súvislosti so spracovaním osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov) (ďalej len „nariadenie GDPR“) považované všetky informácie o identifikovanej alebo identifikovateľnej fyzickej osobe (zákazníkovi); ktorou sa rozumie fyzická osoba, ktorú možno priamo či nepriamo identifikovať, najmä odkazom na určitý identifikátor, napríklad meno, identifikačné číslo, lokalizačné údaje, sieťový identifikátor alebo na jeden či viac zvláštnych prvkov fyzickej, fyziologickej, genetickej, psychickej, ekonomickej, kultúrnej alebo spoločenskej identity tejto fyzickej osoby.

4.2. Pre účely činnosti uzavretia kúpnej zmluvy poskytuje kupujúci predávajúcemu údaje o svojom mene, bydlisku, telefónne číslo a e-mailovú adresu (ďalej len „Osobné údaje“). Meno kupujúceho a adresa jeho bydliska sú poskytované za účelom uzatvorenia kúpnej zmluvy, doručenia tovaru a vystavenia účtovného dokladu. Telefónne spojenie a e-mailová adresa sú poskytované za účelom kontaktovania kupujúceho z dôvodu podania informácie o realizácii kúpnej zmluvy. Spracovanie osobných údajov kupujúceho pre tieto účely nepodlieha v súlade s čl. 6, odst. 1, písm. b) Nariadenia súhlasu zo strany kupujúceho, nakoľko ich spracovanie je nevyhnutné pre splnenie zmluvy s kupujúcim.

4.3. Súhlas kupujúceho pre spracovanie Osobných údajov je nevyhnutný pre ďalšie účely, pre ktoré ich predávajúci spracováva, a ktorými sú registrácia kupujúceho do Vernostného klubu www.Vitalita24.sk, ak sa kupujúci rozhodne do tohoto klubu registrovať, a zasielanie informácií o predávajúcom spoločnosťou Fabrika spol. s r.o., so sídlom: Mierová 184, 82105 Bratislava. Súhlas kupujúceho pre tieto účely je poskytovaný na základe žiadosti predávajúceho zaslanej e-mailom v rámci potvrdenia objednávky kupujúceho alebo pri registrácii do Vernostného klubu www.Vitalita24.sk. Zároveň s udelením súhlasu sú kupujúcemu poskytnuté informácie v zmysle čl. 13 nariadenia GDPR súvisiace so spracovaním Osobných údajov. Z dôvodu zaistenia zasielania informácií o predávajúcom spoločnosťou Fabrika spol. s r.o, ak je k tomu udelený kupujúcim súhlas, sú Osobné údaje v rozsahu meno a e-mailová adresa poskytované spracovateľom osobných údajov, ktorí podľa pokynu predávajúceho a na základe zmluvy uzatvorenej v súlade s čl. 28 nariadenia GDPR spracovávajú Osobné údaje výlučne pre tieto účely.

4.4. Tzv. správcom osobných údajov je predávajúci a spoločnosť Fabrika spol. s r.o, ktorí sú v postavení tzv. spoločných správcov podľa čl. 26 nariadenia GDPR s tým, že kupujúci je oprávnený vykonávať svoje práva podľa nariadenia GDPR u každého zo správcov i voči každému z nich.

4.5. Osobné údaje budú uchovávané najdlhšie po dobu 5 rokov od okamžiku ich poskytnutia, a to z dôvodu ich potreby v prípade uplatnenia vady zákazníkom (reklamácie) v premlčacej dobe 3 roky s rezervou 2 rokov pre prípad, že by zo strany kupujúceho došlo k podaniu súdnej žaloby voči predávajúcemu alebo zahájeniu riadenia Štátnym ústavom pre kontrolu liečiv (čl. IX) alebo Slovenskou obchodnou inšpekciou (čl. 11.2).

4.6. Informácie podľa čl. 12 nariadenia GDPR sú kupujúcemu poskytované zaslaním tzv. informácie pre zákazníkov v súvislosti s potvrdením jeho objednávky tovaru.

4.7. Dozor nad oblasťou ochrany osobných údajov vykonáva Úrad pre ochranu osobných údajov. Slovenská obchodná inšpekcia vykonáva vo vymedzenom rozsahu okrem iného dozor nad dodržovaním zákona č. 634/1992 Zb., o ochrane spotrebiteľa, v znení neskorších predpisov.

5. Sprostredkovatelia

Predávajúci vyhlasuje, že v súlade s ust. § 15 ods. 1 písm. b) ZnOOÚ spracúva osobné údaje dotknutej osoby na účely uvedené v článku 1 tohto dokumentu prostredníctvom týchto sprostredkovateľov:

Prémiová kvalita

Každý rastlinný extrakt, vitamín alebo aminokyselina v ktoromkoľvek ponúkanom produkte je absolútne v najvyššej kvalite na svete.
To je to, čo nás naozaj odlišuje. Vyskúšajte sami a zažite rozdiel.

Výskum a vývoj

Produkty sú vyvinuté pod vedením špičkových kanadských naturopatických lekárov a odborníkov v oblasti tradičnej čínskej medicíny.
Postupy extrakcií pre všetky zložky sú vedecky testované z hľadiska bezpečnosti a účinnosti.

Etické zdroje

Výrobca osobne navštevuje každé hospodárstvo, továreň a výrobné zariadenie, aby zaručil kvalitu prísad,
etické zaobchádzanie s pracovníkmi a udržateľnosť prírodných zdrojov.